Revelațiile pline de înțelepciune ale lui Iisus în sanctuarul căminului

Soma Nova
25,00 Lei

Autor: Chico Xavier

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C900 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Chico Xavier, celebrul medium și filantrop brazilian, care prin activitatea lui a urmărit să facă cunoscută omenirii dragostea lui Dumnezeu, ne-a dăruit un tezaur de opere în domeniul spiritismului. Cartea „Revelațiile pline de înțelepciune ale lui Iisus în sanctuarul căminului” are darul de a ne face conștienți de prezența permanentă a Mântuitorului pretutindeni în jurul nostru. El ne însoțește cu o dumnezeiască iubire chiar și în intimitatea căminului, dar mai ales în lăcașul sfânt al inimii noastre. În Evanghelia lui Marcu 1:14-15 se spune: „După ce a fost aruncat Ioan în temniţă, Iisus S-a dus în Galileea, propovăduind Veste Bună a lui Dumnezeu “A venit vremea”, zicea El. S-au scurs mai bine de douăzeci de secole de când a fost anunțată Vestea Bună și astăzi, casa lui Simon a devenit lumea întreagă.

Atunci când ființa umană devine conștientă de grandoarea Veștii Bune, mai ales în contextul vremurilor actuale, ea înțelege că Învățătorul este mai presus de toate transformatorul vieții fiecăruia dintre noi. În aceste vremuri tulburi apare nevoia tot mai pregnantă de a-L invita pe Bunul Mântuitor Celest tot mai mult în viața noastră și pentru a-L simți tot mai aproape, chiar în sanctuarul familiei. Iisus Hristos stăpânește atunci patimile, corectează comportamentele și inspiră cuvintele astfel încât conduita ucenicului să devină reflectarea învățăturilor Sale eterne. Astfel intenționează Mântuitorul să extindă regatul dumnezeiesc al păcii și al iubirii pe Pământ.

Neio Lúcio cunoaște acest adevăr profund, oferindu-ne câteva lecții pe care Iisus Hristos le-a destinat cercului mai intim al apostolilor și discipolilor săi dintâi. El le vorbește și astăzi prietenilor de pe toate meridianele.

Format: 13 x 20 cm

Editura: Soma Nova

Nr. Pagini: 136

ISBN: 978-606-95868-3-9

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!