Vacanță de primăvară. Comenzile înregistrate în intervalul 26 aprilie - 6 mai se vor procesa începând cu 7 mai 2024.

Soarele - Simbolism-Astronomie-Astrologie-Mitologie-Elemente practice

Firul Ariadnei
23,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: ED1148 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Iată ce afirmă genialul biolog englez Rupert Sheldrake în lucrarea The Physics of Angels:

„Iau în considerare, de exemplu, posibilitatea ca Soarele să aibă conştiință.

Nu este chiar o idee forţată în termenii presupunerilor materialiste standard ale ştiinței ortodoxe. Materialiştii consideră că propria noastră activitate mentală este asociată cu modele electromagnetice complexe în creierul nostru. Despre aceste modele de activitate electromagnetică se presupune că sunt interfaţa dintre conştiinţa şi activitatea fizică a creierului.

Se presupune că conştiinţa provine din aceste modele. Însă modelul electromagnetic complex din creierul nostru este foarte asemănător cu complexitatea modelelor electromagnetice din Soare.

Soarele este o minge de plasmă alimentată de combustibil format în urma reacțiilor de fuziune nucleară. Plasma este un gaz ionizat care este foarte sensibil la influenţele electrice şi magnetice. Soarele este teatrul unei activităţi extrem de complexe a unor modele ritmice de activitate

electromagnetică, cu un ciclu de 22 de ani. La fiecare 11 ani, polaritatea magnetică a Soarelui aproape se inversează: polul nord magnetic se schimbă cu sudul sau invers; după alţi 11 ani, polii se reîntorc la poziţia lor anterioară. Aceste inversiuni corespund cu ciclurile activităţii de pe suprafaţa Soarelui. Această reversibilitate este conectată cu cicluri de vibraţie armonice complexe, modele de rezonanţă a activităţii electromagnetice. Dacă oamenii sunt pregătiţi să admită asocierea conştiinţei noastre cu aceste modele electromagnetice complexe, atunci de ce să nu aibă şi Soarele conştiinţă? Soarele poate să gândească. Activitatea sa mentală poate fi asociată cu evenimente electromagnetice măsurabile, amândouă pe suprafaţa Soarelui şi mai adânc în interior. Dacă există o conexiune între conştiinţa noastră şi modelele complexe, dinamice electromagnetice din creierele noastre, atunci de ce nu ar fi valabile şi în cazul Soarelui? Dacă Soarele este conştient, de ce nu ar fi şi celelalte stele? Toate stelele pot avea activitate mentală, viaţă şi inteligență asociată cu acestea. Şi aceasta este, desigur, exact ceea ce se credea în trecut – că stelele reprezintă lăcaşul inteligenţelor cosmice, inteligențe care sunt îngerii.”

Data Publicării: 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: Firul Ariadnei

Nr. Pagini: 176

ISBN: 978-606-859-417-0

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!