Cum să cocreezi folosind limbajul secret al universului - foloseşte astrologia pentru a avea mai multă putere asupra propriei vieţi

Prestige
-5%
39,00 Lei 37,00 Lei

Autor: Pam Gregory

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED609 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Această carte nu a fost scrisă pentru a te ajuta să-ţi înţelegi întreaga hartă natală, căci aceasta ar depăşi scopul unei singure cărţi: astrologia este un subiect foarte vast. Nu se va insista nici către părţile mai vizibile, mai evidente din harta ta; ci se va focusa pe cea mai adâncă, mai misterioasă şi mai secretă parte a hărţii tale, cea care este cel mai puţin înţeleasă în astrologia vestică. Dacă doreşti, poţi pur şi simplu să citeşti cartea de la un capăt la altul, dar ai rata astfel o mare oportunitate, în ceea ce priveşte înţelegerea de sine. Această carte este menită să fie un material de lucru, prin care tu să-ţi creezi propria alchimie, folosindu-ţi propria hartă natală pe care o poţi descărca gratuit de pe website-ul meu, folosind data, ora şi locul naşterii, pentru a te ajuta să răspunzi la întrebarea: „De ce sunt aici?". Pe măsură ce vei parcurge acest volum, vei începe să cocreezi conştient şi să înţelegi care este cel mai bun mod în care poţi face asta pentru propria viaţă.
Sper să te bucure tot atât de mult citirea ei, pe cât m-a bucurat pe mine scrierea ei; nu mi-aş fi putut imagina călătoria profundă a sufletului în care avea să mă ducă. A fost o călătorie magică, pe un covor fermecat!

Traducator: Ioana Maria Orleanu

Data Publicării: Decembrie 2020

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 208

ISBN: 978-606-9651-49-0

Această carte nu a fost scrisă pentru a te ajuta să-ţi înţelegi întreaga hartă natală, căci aceasta ar depăşi scopul unei singure cărţi: astrologia este un subiect foarte vast. Nu se va insista nici către părţile mai vizibile, mai evidente din harta ta; ci se va focusa pe cea mai adâncă, mai misterioasă şi mai secretă parte a hărţii tale, cea care este cel mai puţin înţeleasă în astrologia vestică. Dacă doreşti, poţi pur şi simplu să citeşti cartea de la un capăt la altul, dar ai rata astfel o mare oportunitate, în ceeace priveşte înţelegerea de sine. Această carte este menită să fie un material de lucru, prin care tu să-ţi creezi propria alchimie, folosindu-ţi propria hartă natală pe care o poţi descărca gratuit de pe website-ul meu, folosind data, ora şi locul naşterii, pentru a te ajuta să răspunzi la întrebarea: „De ce sunt aici?". Pe măsură ce vei parcurge acest volum, vei începe să cocreezi conştient şi să înţelegi care este cel mai bun mod în care poţi face asta pentru propria viaţă.    Sper să te bucure tot atât de mult citirea ei, pe cât m-a bucurat pe mine scrierea ei; nu mi-aş fi putut imagina călătoria profundă a sufletului în care avea să mă ducă. A fost o călătorie magică, pe un covor fermecat!

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!