A iubi înseamnă să ajungi la Dumnezeu - Eliberarea de sine este fericirea toată - cele mai frumoase texte- 2 volume

Dharana
-1%
90,00 Lei 89,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED971 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
„Iubirea este singura care contează. Noi suntem numai mijloacele. Dragostea este Oceanul fără sfârşit. Noi suntem doar o picătură din el. Sufletul locuieşte acolo, în respiraţia liniştită! Oh, tu, suflet, te îngrijorezi aşa de mult! Tu ţi-ai văzut propria putere. Ţi-ai cunoscut propria frumuseţe. Şi ţi-ai aflat aripile. Atunci când ai atât de multe, de ce te mai vaiţi? Tu eşti deja în Adevăr, Tu eşti Sufletul sufletului Universului însuşi. Trecutul este ca o ceaţă pe minţile noastre. Viitorul? Este cu totul un Vis. Noi nu putem nici să ghicim viitorul, dar nici să schimbăm trecutul. Eu nu aparţin, nici unei religii. Singura mea religie este Iubirea. Şi fiecare inimă este templul meu. Nu mai sta şi aştepta. Ieşi afară din tine, simte viaţa. Atinge soarele şi plonjează în mare. Răspunde fiecărei chemări care îţi invită spiritul! Orice se întâmplă, nu dispera. Chiar dacă toate uşile sunt închise, un drum secret se va deschide pentru tine acolo; un drum pe care nimeni nu îl ştie. Nu poţi să îl vezi încă, dar multe paradisuri se află la capătul acestei Căi. Fii recunoscător"!
Arată-te aşa cum eşti, fii aşa cum te arăţi. Fii atent la Mine! Pentru un moment, opreşte-te să mai fii trist şi ascultă Binecuvântările Mele cum îşi aruncă florile peste tot, în jurul tău. Dorinţa Mea pentru tine este să te îndrăgosteşti ca un cărbune aprins care este aruncat în apă şi încă arde. Fiecare a fost făcut pentru o lucrare anume şi pasiunea pentru acea muncă a fost pusă în fiecare inimă. Astăzi, ca în oricare altă zi, ne-am trezit goi şi speriaţi. Nu deschide uşa studiului, ca apoi să începi să citeşti. Dă jos lăuta. Lasă ca Frumuseţea pe care o iubim, să fie ceea ce noi facem. Sunt sute de moduri de a îngenunchea şi săruta pământul.
Prin Dragoste, toată durerea devine tămăduitoare. Cât timp mai spui: Voi cuceri toată lumea şi mă voi umple de ea? Chiar dacă zăpada o va acoperi complet, Soarele o va topi cu o privire. O singură scânteie de Bunătate a lui Dumnezeu poate transforma otrava în apă de izvor. Acolo unde este îndoială, El aduce certitudinea. Există o piatră care curăţă orice şi îndepărtează rugina, însă cea care poate curăţa inima este chiar amintirea lui Dumnezeu, în tot timpul şi locul. Ascultă acest lucru dacă poţi: Când vrei să ajungi la El, tu trebuie să te duci dincolo de sine şi când, într-un final, vei ajunge în Ţara Lipsei şi a Nimicului, stai liniştit şi nu rosti cuvântul Extaz, niciun cuvânt, aceasta este limba care se vorbeşte acolo. Tu ştii cum este, uneori planificăm o excursie într-un loc, dar până la urmă suntem atraşi de un altul. Este sigur că un atom de bunătate, pe o cale a credinţei, nu se poate pierde niciodată. Riscă totul pentru Dragoste, dacă eşti cu adevărat o fiinţă umană. Această lume este într-un mare necaz, dar poate fi repede vindecată de un balsam de Iubire.

Data Publicării: 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: Dharana

Nr. Pagini: 400 + 400

ISBN: 978-606-9029-27-5, 978-606-9029-28-2

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!