Apostolul Pavel şi Apostolul Ştefan

Soma Nova
69,00 Lei

Autor: Chico Xavier

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C807 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Cartea întrețese într-un mod profund și sublim destinele primului martir al creștinismului, Ștefan, și celui mai mare persecutor al creștinilor din acele vremuri, Paul din Tars, viitorul apostol, Pavel, al neamurilor.
Sunt prezentate etapele devenirii celor două personaje, întâlnirea și confruntările dintre ele dar și elemente inedite de o duioșie extraordinară care ne oferă o oglindire a sufletelor acestor două mari caractere.
Firul poveștii lui Ștefan este curmat brusc, odată cu sentința la lapidare hotărâtă de Paul dar povestea acestuia din urmă abia începe. 
Dintr-o personalitate orgolioasă, impetuoasă și hotărâtă să îi persecute pe toți cei care urmau calea lui Iisus Hristos, Paul se transformă după viziunea la porțile Damascului în care îi apare Iisus înconjurat de lumină, într-o ființă umilă, dornică să urmeze din acel moment și până la sfârșitul vieții sale învățăturile Lui și să-și repare greșelile.
Însă misiunea lui nu începe acum. Sunt necesari ani de căință, trudă, introspecție, rugăciune, în timp ce își câștigă traiul ca simplu țesător de corturi, înainte să simtă chemarea și inspirația dumnezeiască de a se dedica în întregime, în pofida greutăților de tot felul, sarcinii de a răspândi învățăturile Evangheliei la cât mai multe ființe, fără a se opri doar la evrei, la cei care făceau parte din rasa lui, ci propovăduind adevărul lui Iisus la toate neamurile, chemându-le și îndrumându-le pe toate către iubirea lui Hristos.  
În aceasta a constat misiunea sa apostolicească, de unde i s-a tras și numele de Apostol al neamurilor.
 

Traducator: Paula Șugar

Data Publicării: 2022

Format: 13 x 20 cm

Editura: Soma Nova

Nr. Pagini: 496

ISBN: 978-606-95597-1-0

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!