Copiii hipersensibili

Prestige
-10%
30,00 Lei 27,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED529 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Odată cu intrarea în noul mileniu, ne-a fost prezisă o schimbare de mentalitate spirituală pentru care au existat între timp multe semne. De exemplu, a fost evidentă o orientare mai puternică spre viaţa spirituală şi dorinţa unui stil de viaţă mai conştient. Se poate observa şi prezenţa tot mai mare a copiilor hipersensibili şi sensibili, care par să susţină această schimbare.
Evident, în momentul de fată se nasc tot mai mulţi copii care conştientizează foarte clar şi intens tot ceea ce se întâmplă în jurul lor şi care par să aibă puteri mentale
 
speciale. Din păcate, aceşti copii, mai ales datorită structurii lor senzoriale sensibile, nu se integrează foarte uşor în lumea noastră, orientată spre performanţă. Uneori, parcă aceste calităţi sufleteşti sensibile de pe „planeta performanţei" sunt aproape nedorite şi trebuie suprimate. În acelaşi timp, tot mai mulţi oameni îşi dau seama că bunurile materiale obţinute până acum au uşurat traiul în mod vizibil, dar nu ar putea niciodată să faciliteze mulţumirea emoţio-nală profundă şi pe termen lung. Satisfacţia dorită poate fi atinsă doar dacă oferim mai mult spaţiu valorilor spirituale în lumea noastră, orientată spre bunurile materiale.

Traducator: Roxana Durdureanu

Data Publicării: februarie 2020

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 176

ISBN: 978-606-9651-08-7

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!