Cum să-l ţii la respect pe psihopatul de alături - învaţă să te protejezi de manipulatorii nemiloşi

Trei
-3%
39,00 Lei 38,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C777 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   În această carte îţi voi furniza metode prin care să faci faţă psihopatului pe care pur şi simplu nu îl poţi evita. Vei citi poveşti inspirate de multele, nenumăratele scrisori primite, relatări de la oameni care au urmărit şocaţi cum eşafodajul realităţii umane acceptate li s-a prăbuşit sub picioare şi care au încercat plini de curaj să se salveze, pe ei şi pe cei dragi, într-o lume care nu mai avea niciun sens. Au fost obligaţi să înveţe că psihopaţii sunt mai mult decât nişte imagini abstracte într-un buletin de ştiri efemer sau tema unui documentar şocant; sunt fiinţe umane care arată ca toţi ceilalţi — atât de bine camuflaţi, încât adevărata lor natură poate rămâne nedescoperită de ani sau chiar decenii.
    Deşi am schimbat toate numele şi orice detaliu care ar putea servi unei identificări în aceste poveşti, vei găsi exemple de indivizi care au triumfat, bărbaţi şi femei care au făcut faţă cu succes unor oameni care păreau să nu aibă conştiinţă, dar şi poveşti triste şi chiar înfricoşătoare în care cei nemiloşi par să câştige la final. Indiferent dacă se încheie cu un succes sau cu un deznodământ tragic, toate poveştile ilustrează modurile în care ideile noastre moştenite despre rău ne-au făcut orbi la adevărata sa natură. Comportamentul diabolic provine dintr-un gol emoţional, iar necunoaşterea acestui lucru ne-a limitat mult capacitatea de a face faţă cruzimii în viaţa cotidiană şi în societate. Relatările bazate pe fapte reale din această carte afirmă că o înţelegere nouă, raţională, a principalei surse a răului uman — absenţa caracteriologică şi neuropsihologicâ a conştiinţei — ne-ar putea oferi un avantaj crucial când avem de-a face cu psihopaţi în vieţile noastre şi când ne confruntăm cu problemele epocii noastre, probleme create de om. Cred că, pentru siguranţa personală şi de fapt pentru binele planetei pe care trăim, trebuie să renunţăm la credinţele noastre greşite — „orbirea în faţa psihopatiei" — şi să adoptăm o perspectivă bazată pe cunoaştere şi competenţă.
    Trebuie să învăţăm că, în ciuda lipsei de emoţie caracteristice, psihopaţii sunt „consumatori de emoţii". Au o dorinţă puternică de a fi martori la controlul pe care îl deţin asupra noastră,...

Data Publicării: 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: Trei

Nr. Pagini: 248

ISBN: 978-606-40-0809-1

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!