Edgar Cayce despre înregistrările akashice - Cartea Vieţii

Prestige
-2%
45,00 Lei 44,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C770 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Înregistrările Akashice - sau Cartea Vieţii - reprezintă depozitarul tuturor informaţiilor aferente fiecărui individ care a trăit vreodată pe Pământ, conţinând fiecare cuvânt, faptă, simţământ, gând şi intenţie suscitate vreodată.
    Această operă majoră tratează modul în care fiecare dintre noi este răspunzător într-o mare măsură de forma pe care o va căpăta propriul destin, în cele din urmă. Cartea include exemple ale modului în care oamenii au lucrat cu informaţiile cuprinse în Cartea Vieţii în abordarea trecutului, prezentului şi viitorului lor. Aici vorbim, pentru prima dată, despre o explorare dusă până la însăşi sursa de la care faimosul medium Edgar Cayce se spune că primea multe dintre remarcabilele sale introspecţii. Aceasta este înregistrarea pe care Cayce o accesa pentru a da informaţiile care i-au adus recunoaşterea drept unul dintre cei mai mari clarvăzători ai lumii.
    Edgar Cayce oferă exemple în înregistrările Akashice despre modul în care fiecare dintre noi poate accesa propriile vieţi anterioare, experienţele din prezent şi derularea viitorului nostru pentru a da formă propriului destin.

Data Publicării: 2022

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 216

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!