Legea atracţiei - învăţăturile lui Abraham

Prestige
-4%
46,00 Lei 44,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED542 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   Această carte prezintă noţiunile de bază pline de forţă ale originalelor învăţături ale lui Abraham. În paginile acestei cărţi veţi descoperi cum toate lucrurile, dorite şi nedorite, vă sunt aduse de către această lege, cea mai puternică din univers: Legea Atracţiei ("Cele care se aseamănă se atrag"). Mai mult ca sigur că aţi auzit zicalele: "Cine se aseamănă se adună", "Păsările cu aceleaşi pene zboară împreună" sau "Ţi se face aşa precum crezi" (o credinţă sau convingere este doar un gând pe care continui să îl menţii); şi deşi s-au făcut multe referiri la
 
Legea Atracţiei de către unii din cei mai mari învăţători din istorie, niciodată până acum nu a fost explicată în termeni atât de clari şi practici, ca în acest best-seller al autorilor Esther şi Jerry Hicks.
Aici veţi învăţa despre Legile omniprezente care guvernează Universul şi cum puteţi face ca ele să acţioneze în avantajul vostru. Cunoaşterea pe care o veţi absorbi citind această carte va înlătura din viaţa voastră mersul la nimereală, pe ghicite. Veţi înţelege în sfârşit ce se petrece în viaţa voastră, ca şi în cele ale persoanelor cu care inleracţionaţi. Această carte vă va ajuta să fiţi, să faceţi sau să aveţi, plini de bucurie, orice vă doriţi!

Traducator: Lidiana Burlacu

Data Publicării: iunie 2007

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 290

ISBN: 978-973-88106-2-4

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!