Semnificaţia datei de naştere - simetria ascunsă a datei de naştere îţi dezvăluie planul vieţii tale

Livingstone
-6%
32,00 Lei 30,00 Lei

Autor: Jean Haner

Stoc epuizat
Cod Produs: ED518 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 Scopul acestei cărţi este să vă ajute să descoperiţi care este simetria ascunsă a adevăratului vostru spirit şi cum să creaţi o viaţă în armonie cu acel proiect. Chiar dacă simţiţi că v-aţi pierdut, puteţi folosi această carte pentru a vă repune pe drumul corect. Niciodată nu e prea târziu.
În Partea I veţi afla cum momentul naşterii voastre v-a influenţat personalitatea în general, sinele emoţional şi natura exterioară; în acelaşi timp, veţi afla ce vă trebuie cu adevărat pentru a fi fericiţi, care sunt punctele voastre forte şi provocările în ceea ce priveşte relaţiile şi care vă este adevărata chemare în viaţă. Vom încheia cu afirmaţiile Louisei Hay, care sprijină fiecare dintre cele nouă tipuri de personalitate.
În Partea a II-a vom vedea cum ne deplasăm prin propriile noastre anotimpuri personale şi cum puteţi să zburaţi pe valurile timpului, mai degrabă decât să înotaţi împotriva curentului. Veţi descoperi cele patru tranziţii importante în viaţă, precum şi înţelesul şi scopul fiecărui deceniu şi al fiecărui an al trecutului, prezentului şi viitorului vostru. Această secţiune se încheie cu afirmaţiile puternice de la Louise Hay, pentru a vă ajuta să vă aliniaţi cu energia anului în care vă aflaţi.
Partea a IlI-a ne oferă o perspectivă fascinantă a modului în care Louise şi-a adoptat propria simetrie interioară pentru a crea o viaţă de echilibru şi de curgere - şi cum puteţi să faceţi şi voi acelaşi lucru!

Traducator: Laura Cristiana

Data Publicării: ianuarie 2014

Format: 13 x 20 cm

Editura: Livingstone

Nr. Pagini: 320

ISBN: 978-606-8545-01-1

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!