Hado şi puterea sa vindecătoare

For You
-4%
26,00 Lei 25,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED898 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Ce este mai exact Hado? S-a întâmplat vreodată să intri într-o cameră plină de oameni şi să simţi starea, atmosfera dominantă fără ca aceştia să zică nimic? Sau ai avut un sentiment de căldură şi de seninătate atunci când, având o stare de spirit proastă, ai primit o îmbrăţişare caldă de la un prieten? Dacă da, înseamnă că ai experimentat direct efectele Hado.
Hado este forţa vitală pe care o regăseşti în orice. Poţi valorifica această putere pentru a-ţi îmbogăţi viaţa sau pentru a schimba în bine lumea din jurul tău.
În
 
limbile occidentale, hado s-ar traduce ca „mişcare de unde" sau „vibraţie". Cuvântul există în japoneză de secole, dar în ultimele câteva decenii a început să fie utilizat şi în contexte filosofice, în ştiinţă şi în fizica cuantică. (Poate cunoşti lucrările dr. Masaru Emoto, om de ştiinţă japonez care studiază efectele extraordinare ale Hado asupra cristalelor de apă.) Recent, definiţia termenului hado s-a extins asupra tărâmului spiritual, pentru a exprima proprietăţile de vindecare şi puterea de transformare ale acestei energii vitale.
Odată ce începi să studiezi Hado, posibilităţile devin nelimitate. Începătorii pot primi mesaje de la energia Hado eliberată de alţi oameni, de obiecte şi mediu. La un nivel mai avansat, practicanţii Hado pot schimba esenţa materialelor fizice. (De exemplu, pot face bijuteriile să strălucească sau pot schimba gustul apei.) Aceia care practică Hado la un nivel avansat îi pot scăpa pe alţii sau pe ei înşişi de stări de indispoziţie (fie prin atingere, fie la distanţă), îşi descoperă abilităţile de clarvăzători şi chiar primesc mesaje de la cei apropiaţi care au trecut în Lumea de Dincolo.
În lecturarea acestei cărţi, eu voi fi ghidul tău, pe măsură ce te familiarizezi cu puterea de vindecare a Hado. Vom începe cu o introducere asupra conceptului de Hado, apoi vom trece mai departe la exemple din experienţa mea şi a oamenilor cu care lucrez şi îţi voi explica modul în care poţi accesa puterea din interiorul tău. La finalul cărţii, vei descoperi lecţii şi sugestii pentru o practică continuă.

Traducator: Monica Vişan

Data Publicării: aprilie 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: For You

Nr. Pagini: 144

ISBN: 978-606-639-373-7

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!