Revolta Roboților - primul extras

Revolta Roboților - primul extras
Revolta Roboților de David Icke

Care este întrebarea fundamentală căreia trebuie să-i găsim un răspuns? Un om de știință care a apărut la televizor a spus că întrebarea fundamentală este „Cum s-a format Universul?” Dar oare așa să fie?

Acesta să fie oare răspunsul pe care trebuie să-l aflăm mai presus de orice, în asemenea vremuri marcate de șocuri și debusolare? Aș zice că nu. Cred că ar fi foarte interesant să știm cum s-a format Universul, dar nu cred că acesta este lucrul esențial pe care trebuie neapărat să-l aflăm acum pentru a putea ieși din situația dezastruoasă în care ne găsim.  

Ceea ce trebuie cu adevărat să știm – Întrebarea fundamentală – este cine suntem și de ce ne aflăm pe planeta Pământ în această perioadă de schimbări și transformări colosale. Și, dacă vom dobândi această înțelegere, vor veni de la sine și alte răspunsuri la alte întrebări – inclusiv cel referitor la formarea Universului. Dar fără înțelegerea a ceea ce înseamnă cu adevărat viața, vom continua să fim uimiți de lumea fizică și vom fi controlați de iluziile cuprinse în aceasta și de forțele care ne conduc intenționat pe un drum greșit, pe care le voi detalia în această carte, forțe care caută să ne transforme în niște zombi. Altfel spus, ne vom autodistruge.  

Ironia constă în faptul că informațiile acestea deja există, putem afla orice avem nevoie să știm, însă din cauza efectului catastrofal pe care l-ar avea această cunoaștere asupra religiei, științei, educației (îndoctrinării) și a întregului sistem economic, politic, industrial și militar, ea a fost sistematic suprimată. Iar atunci când această cunoaștere nu a mai putut fi ascunsă, oamenii care o susțineau au fost ridiculizați, condamnați și decredibilizați prin orice mijloace posibile. Încă vorbim despre Marile Taine ale Vieții, când acestea sunt „taine” din cauza consecințelor pe care cunoașterea lor ar avea-o asupra sistemului. Aici vorbim despre cea mai mare înșelătorie din istoria rasei omenești, aplicată cu atâta dibăcie, iuțeală de mână și de minte, nu doar asupra oamenilor, ci și asupra altor zone din Univers. Este o demonstrație de magie neagră atât de bine executată, încât a reușit să programeze mințile a miliarde de oameni și să-i determine să uite cine sunt, de unde vin și care este scopul existenței lor aici și acum.  

Cred că a venit timpul să spunem lucrurilor pe nume: suntem ca niște roboți. Prin asta vreau să spun că cei mai mulți oameni au gânduri care au fost plantate în capul lor de cineva sau de ceva. Am devenit o rasă de minți programate care poate fi convinsă să creadă și să facă aproape orice, atâta vreme cât minciuna și dezinformarea continuă să ne bombardeze, picătură cu picătură, prin sistemul politic, prin presă, prin religie, prin școli, prin universități și prin infiltrarea în conștiința noastră a altor forțe din univers, care vor să transforme planeta Pământ într-o închisoare de zombi. Dar mai întâi încet, apoi din ce în ce mai repede, roboții se trezesc. În loc să accepte cu umilință pastila zilnică de control al minții, din ce în ce mai mulți oameni văd lumea într-o altă lumină și pun întrebări pe care până acum nu le-au mai pus. Vălul se ridică și începe revolta roboților.

În această carte voi vorbi despre cum am uitat care este adevărata noastră identitate și despre cum forțele care controlează totul se pregătesc să treacă la faza finală a planului lor de a prelua planeta și rasa umană. Umanitatea a fost cuprinsă de o amnezie spirituală, ceea ce a făcut să apucăm pe un drum întunecat și periculos de pe care acum dorim să ieșim, sau poate nu, totul depinde de alegerile pe care le facem. Cea mai mare parte din ceea ce veți citi în această carte nu reprezintă noutăți. Sunt lucruri pe care le știți deja, poate că doar le-ați uitat. Avem memoria aceea care reține o parte dintre experiențele noastre în lumea fizică pe parcursul vieții, dar umanitatea a pierdut legătura cu memoria ei înaltă, cu acea parte din noi care cunoaște Răspunsurile Esențiale la toate Întrebările Esențiale. Această carte vă va ajuta să vă recăpătați legăturile cu acea memorie înaltă, și, odată ce acest lucru va începe să se întâmple, așa cum a început să se întâmple în cazul a milioane de oameni, vă veți transforma ireversibil în bine.    

Cei care urmează acest drum al redescoperirii sunt cei care conduc revolta roboților. Deosebit de important pentru viitorul umanității este ca foarte mulți oameni să se trezească și să apuce pe acest drum. Numai prin stimularea și extinderea reconectării cu nivelurile înalte ale ființei vom putea avea acces la informațiile și la iubirea de care avem atâta nevoie pentru a ne vindeca pe noi și pentru a ajuta la vindecarea acestei minunate planete căreia îi spunem Pământ. Ne aflăm în fața unei transformări care nu poate fi descrisă în cuvinte și nu poate fi nici înțeleasă pe deplin. Nu avem de unde să știm cu exactitate ce va urma, pentru că oamenii infuențează viitorul în fiecare minut, dar putem fi siguri că nimeni și nimic nu va rămâne neafectat de ceea ce se întâmplă pe planetă. Cred că aceste schimbări sunt vestitorii unei lumi mult, mult mai bune decât ceea ce avem acum. Parcă Voltaire a spus: „Cei care cred absurdități, vor comite atrocități”, iar evoluția omenirii de-a lungul secolelor ilustrează foarte bine această înțeleaptă zicală. Ne aflăm în era trezirii, în perioada în care încrederea în lucruri absurde aparține trecutului și nu mai constituie fundamentul vieții omenești.  

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!