Arheologia Interzisă: Istoria ascunsă a umanității, 2 volume + CADOU

Daksha
1 Review
199,00 Lei 160,00 Lei
De unde venim și de când suntem pe Pământ? Aceasta este întrebarea care a pus pe jar omenirea în ultimele sute de ani. Michael A. Cremo și Richard L. Thompson vin cu un răspuns nou la această întrebare în cartea Arheologia interzisă – Istoria ascunsă a umanității.

Doua volume ce însumează peste 1000 de pagini.

Autor: Michael A. Cremo Richard L. Thompson

Precomandă

Durată de livrare: 31.07.2024

Marile cataclisme terestre
+ CADOU 1 x Marile cataclisme terestre 37,00 Lei   Gratuit
Limită stoc
Precomandă
Cod Produs: 8815 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
  • Blog

De unde venim și de când suntem pe Pământ? Aceasta este întrebarea care a pus pe jar omenirea în ultimele sute de ani. Michael A. Cremo și Richard L. Thompson vin cu un răspuns nou la această întrebare în cartea Arheologia interzisă – Istoria ascunsă a umanității.

Descoperirile lor contrazic flagrant toate teoriile pe care știința modernă le-a avansat. Venind cu studii și dovezi arheologice concrete, autorii spun că Homo Sapiens datează de mult mai mult timp pe Pământ decât crede sau vrea să ne facă pe noi să credem știința arheologică actuală.

Oficial, primele dovezi arheologice care atestă existența lui Homo Sapiens sunt de acum 6000 de ani. Iată însă că autorii aduc dovezi conform cărora Homo Sapiens există de nu mai puțin de… 500 de milioane de ani! Așadar, ce s-a întâmplat în perioada aceasta de sute de milioane de ani de existentă umană nedocumentată?

•    De ce această perioadă nu este acoperită de dovezi arheologice?
•    Au mai existat și alte civilizații umane avansate care au dispărut?
•    De ce în ultimele două secole au dispărut, au fost distruse sau pur și simplu ignorate unele dovezi arheologice?
•    De ce sunt încurajate doar perspectivele oficiale asupra evoluției omului?

Ne-au mințit arheologia și paleontologia până acum? Se pare că da. Iar demersul erudit, riguros documentat și, nu în ultimul rând, foarte curajos al celor doi autori pare să dovedească acest lucru și să răspundă la toate aceste întrebări. Arheologia interzisă îl contrazice cu dovezi chiar pe Darwin și a sa teorie evoluționistă. Este o carte care incită orice cititor spre aflarea adevărului dincolo de sursele arheologice și paleontologice manipulate. O carte controversată care te provoacă să pui la îndoială tot ce știai despre evoluția omului. De neratat!

Autorii cărții Arheologia interzisă – Istoria ascunsă a umanității nu sunt la prima aventură de documentare exhaustivă asupra unui subiect.

Michael A. Cremo este o autoritate internațională în ceea ce privește istoria umanității. După ce a publicat controversatul volum Arheologia interzisă, a fost supra-numit de comunitatea științifică ”arheologul interzis”, sintagmă care a devenit titlul unei altei cărți ale sale. Timp de 27 de ani, a căutat și a descoperit dovezi arheologice concludente care contrazic teoria evoluționistă darwiniană. Aceste dovezi sunt activ contestate de arheologii de masă din toată lumea, iscând controverse aprinse.

Dincolo de cercetările sale riguroase, Michael A. Cremo câștigă cititorii de partea sa și prin stilul clar și explicit de scriere, pe înțelesul oricui, fără a face abuz de limbajul de specialitate. Michael A. Cremo este cercetător asociat al Institutului Bhaktivedanta, specializat în istoria și filosofia științei. Este membru al Congresului Mondial de Arheologie și al Asociației Europene a Arheologilor.

Richard L. Thompson și-a luat doctoratul în matematică la Universitatea Cornell, unde s-a specializat în teoria probabilităților și mecanică statistică. El a făcut cercetări în fizică cuantică, biologie, matematică și teledetecție și a investigat pe larg cosmologia și spiritualitatea indiană antică, dezvoltând expoziții multimedia pe aceste subiecte. Este autorul a mai multor cărți pe subiecte care variază de la arheologie la conștiință și astronomie antică.

„Arheologia interzisă este o revizuire remarcabil de completă a dovezilor științifice referitoare la originile umane. Evaluează cu atenție toate dovezile, inclusiv pe acelea care au fost ignorate pentru că nu se potriveau cu paradigma dominantă. Oricine poate învăța multe din cercetările și analizele meticuloase ale autorilor…”

Dr. Phillip E. Johnson, Universitatea din California, Berkeley, autorul cărții Darwin on Trial

 
„Una dintre realizările intelectuale marcante de la sfârșitul secolului al XX-lea... Mai devreme sau mai târziu, fie că ne place sau nu, specia noastră va trebui să se împace cu faptele care sunt atât de impresionant documentate... și aceste fapte sunt uimitoare.”


—Graham Hancock, autorul cărții Amprentele Zeilor

Data Publicării: 8 Februarie 2022

Format: 16.5 x 23 cm

Editura: Daksha

Nr. Pagini: 1024

ISBN: 978-973-1965-46-8

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achiziție verificată

Carmen Cojocaru,

Te unge pe suflet sa vezi cat de documentati sunt autorii. Sa vezi dovezi ca omul e pe Pamant de milioane de ani e o usurare si te uimeste ca li se acorda asa putin loc in mass media unor scriitori asa de scrupulosi si bine informati. Sunt fericita ca mai exista carti asa de interesante.

Raspunde

A fost util acest review?

21 persoane au considerat acest review util!

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!