Ridică-ţi vibraţia - instrumente cu vibraţie ridicată pentru trezirea spirituală

For You
-4%
46,00 Lei 44,00 Lei

Autor: Kyle Gray

Stoc epuizat
Cod Produs: C831 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
"Când vorbesc despre Univers, mă refer la Sursa creaţiei. Insa această Sursă nu este ca ideile noastre umane despre Dumnezeu, ci este o forţă inteligentă cu care nu numai că suntem conectaţi, ci şi facem parte din ea. Nu este un corp conducător, ci o inteligenţă ce reacţionează în mod constant la alte forme de vibraţie, inclusiv noi.
    Universul răspunde la vibraţia noastră chiar şi când nu ne dăm seama de asta. De cele mai multe ori, nu de dăm seama că putem alege ce fel de energie emitem, primim şi cu ce ne înconjurăm. Sau că sentimentele noastre fac de obicei alegerea în locul nostru. De exemplu, dacă te simţi ca un ratat, atunci eşecul va fi povestea ta. Dacă te simţi mulţumit, chiar şi cu lucruri mărunte, atunci vei continua pe această cale.
    Universul este nelimitat şi are atât de multe să ne ofere, dar noi trăim într-o lume a limitărilor... Pare o nebunie când te gândeşti la asta, dar suntem făcuţi să credem că nu putem avea ceea ce ne dorim şi chiar că putem pierde tot ceea ce avem. Asta nu este altceva decât o iluzie.
    Energia este nelimitată şi nesfârşită - nu va înceta niciodată să fie. Cu toţii facem parte din unitatea vieţii şi, chiar şi atunci când corpul nostru moare, energia noastră va continua să trăiască. Ne vom muta doar din fizic în non-fizic.
    Simţi că este o pierdere? Nu este, pur şi simplu ne întoarcem la starea noastră naturală de a fi.
    Ideea este că, atunci când acceptăm că suntem nelimitaţi, permitem posibilităţi nelimitate în viaţa noastră. Inclusiv miracolele!"

Traducator: Cătălina Cristea

Data Publicării: 2023

Format: 13 x 20 cm

Editura: For You

Nr. Pagini: 288

ISBN: 978-606-639-514-4

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!