Tantra - Darul nebanuit pentru femei

Ganesha
-3%
40,00 Lei 39,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: ED585 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Georgiana Dăneț este absolventă a Facultății de Jurnalistică, și a Universității de limbi străine București. Ea are de asemenea master în științe sociale și informatică de la universitatea Blekinge Tekniska Högskola, Suedia, dupa absolvirea facultăților de sociologie și informatică.
Autoare a cărților „Femeia și astrele” și „Sexualitatea sacră”, este profesoară de yoga și de tantra, practicând cu succes sistemul milenar yoga. Începând cu anul 1994 a structurat sistemul de predare a cursurilor de Tantra pentru femei (grup de shakti), pe care l-a promovat în toți acești ani în 15 țări la mii de femei, formând de asemenea profesoarele de tantra pentru femei.
Această carte se bazează pe experiența personală a autoarei, și pe rezultatele spirituale obținute prin practica perseverentă a metodelor expuse în lucrarea de față.
Femeia prezintă în ființa ei misterul eternului feminin, care este o taină pe care marii inițiați au cunoscut-o. Întreaga creație în totalitatea ei este în realitate manifestarea eternului feminin, pentru că de fapt DUMNEZEU își exprimă doar voința Sa determinatoare și atotputernică, iar cea care creează totul, exprimând voința sa atotputernică, este natura Sa feminină MAHASHAKTI sau PRAKRITI, iar Voința Lui DUMNEZEU este una dintre ipostazele lui PURUSHA. Așadar, fiecare femeie conține în natura ei intimă acest mister copleșitor care este misterul eternului feminin.

„În timp ce realizam LAYA YOGA cu prima MANTRA am intrat spontan într-o stare copleșitoare de vid beatific.
În această stare conștiința mea era perfect tăcută. Mă aflam într-o experiență plină de luciditate maximă, iar sunetul tainic al MANTRA-ei era atât de puternic, care analogic vorbind se asemăna cu sirena dată la maxim a unei ambulanțe ce se auzea în interiorul craniului meu.
Acest sunet euforic chiar dacă era extraordinar de intens nu mă deranja deloc, ba dimpotrivă îmi inducea o stare spirituală cu totul extraordinară. La scurt timp după aceea am simțit cum din centrul subtil de forță MULADHARA CHAKRA se trezește și apoi ascensionează o energie benefică imensă (KUNDALINI SHAKTI) care a început să urce de-a lungul coloanei vertebrale prin SUSHUMNA NADI, iar această ascensiune se realiza progresiv dar cu o forță colosală, imobilizându-mă pur și simplu complet. Am simțit atunci energia dumnezeiască KUNDALINI SHAKTI ca pe o continuă mișcare ascendentă a unei energii formidabile intense generatoare de plăcere extraordinar de rafinată ce urca prin SUSHUMNA NADI și îmi conferea o stare de beție beatifică ce era dublată de o fericire îmbătătoare fără obiect. Conștiința mea era tăcută. Aura corpului meu astral se expansionase în nemărginire. Trăiam în simultaneitate o stare benefică de transă ce era indescriptibilă în cuvinte. Simțeam fericirea dumnezeiască întocmai ca niște implozii lăuntrice generatoare de paradisiacă plăcere în inimă ce se manifestau întocmai precum niște valuri concentrice ce se expansionau cu o foarte mare finețe. Experimentam în simultaneitate delicatețea îmbrățișării lui Dumnezeu și o stare de rafinament indescriptibilă. Eram extraordinar de fericită, dincolo de cuvinte și trăiam îmbrățișarea tăcută a lui Dumnezeu. Iubeam tot ceea ce intra atunci în câmpuldilatat al conștiinței mele. Aceasta era totodată o inefabilă poveste de dragoste încărcată de tandrețe și poezie ce se înfiripase între mine și EL (Dumnezeu).”

Format: 14.6 x 20.8

Editura: Ganesha

Nr. Pagini: 400

ISBN: 978-606-8742-66-3

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!