Declanșatorul: Momentul zero când libertatea a devenit iluzie (The Trigger)

Daksha
160,00 Lei
Cartea Declanșatorul: Momentul zero când libertatea a devenit iluzie scrisă de David Icke este o analiză profundă a evenimentelor din 11 septembrie și a impactului lor asupra lumii în care trăim astăzi. În această carte, autorul explorează teorii alternative legate de evenimentele din 11 septembrie și sugerează că acestea nu au fost doar un atac terorist, ci mai degrabă o operațiune sub steag fals.

Icke susține că evenimentele din 11 septembrie au fost orchestrare de către un grup de oameni puternici și influenți, care au dorit să creeze o justificare pentru războiul împotriva terorismului și să își extindă puterea și controlul asupra populației. El argumentează că aceste evenimente au fost planificate și executate cu ajutorul unor agenții guvernamentale și că există multe dovezi care susțin această teorie.

În Declanșatorul, Icke oferă o analiză detaliată a modului în care evenimentele din 11 septembrie au fost utilizate pentru a justifica războiul împotriva terorismului și pentru a încălca drepturile civile ale cetățenilor. El argumentează că aceste evenimente au fost folosite pentru a crea o cultură a fricii și pentru a justifica măsurile de securitate din ce în ce mai stricte care au fost implementate în întreaga lume.

În concluzie, Declanșatorul este o carte profundă și provocatoare care oferă o analiză detaliată a evenimentelor din 11 septembrie și a impactului lor asupra lumii în care trăim astăzi. Este o carte care îi provoacă pe cititori să se gândească la modul în care evenimentele din 11 septembrie au influențat politica mondială și să ia în considerare posibilitatea că aceste evenimente nu au fost ceea ce par a fi.

Lucrarea va fi publicată în două volume însumând 1536 de pagini.

Autor: David Icke

În curs de apariție

Durată de livrare: Începând 12-14 Iulie

Cod Produs: C731 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Declanșatorul semnată de David Icke este o carte extrem de controversată, care investighează evenimentele din data de 11 septembrie 2001 și impactul lor asupra lumii. Această lucrare este rodul unor cercetări intense și a unei munci diligente și abordează teme precum Criza Bancară din 2008, Războiul împotriva Terorii, Agenda Transumanistă, Microciparea, Societatea fără numerar și multe altele.
 

În Declanșatorul, Icke examinează cine se află cu adevărat în spatele atacurilor din 11 septembrie și motivele pentru care turnurile gemene World Trade Center au trebuit să cadă. Autorul analizează minuțios aceste evenimente, dar și situația internațională care a urmat acestor atacuri.
 

Regăsim în această carte o analiză concisă și detaliată a evenimentelor din data de 11 septembrie, conform relatărilor oficiale ale personajelor implicate. Sunt prezentate și analizate declarațiile contradictorii ale liderilor politici și militari, precum și lipsa de interes din partea mass-media de a investiga și contesta versiunea oficială.
 

Cartea analizează riguros și planurile globaliste ale unor figuri politice notorii precum cei doi George Bush, Dick Cheney, Rudy Giuliani, Hillary Clinton, Oliver North și alții, personaje care au contribuit la distrugerea libertăților de care se bucurau americanii. Autorul arată cum aceștia manipulează și controlează societatea, spunând lucrurilor pe nume fără reținere și fără teamă.
 

David Icke aduce argumente solide și dovezi pentru a susține afirmațiile sale, contrazicând în mod argumentat și clar poveștile oficiale. El dezvăluie modul în care societatea actuală se află sub controlul unei Mâini Ascunse care urmărește dominația mondială și cum acest plan a fost pus în aplicare de-a lungul secolelor.
 

De asemenea, observăm cum în această carte David Icke prezice cu acuratețe modul în care cenzura și controlul informațiilor au fost aplicate în urma atacurilor din 11 septembrie, mai ales în contextul introducerii internetului pe scară largă către populație. Zi de zi, constatăm că toate avertismentele sale devin realitate. Care este punctul final? Eliminarea libertății umane și înlocuirea acesteia cu o societate controlată de inteligența artificială. Cartea Declanșatorul ne oferă o imagine sumbră și profund tulburătoare a realității actuale și a modului în care am ajuns aici. Cu toate acestea, David Icke ne lasă în finalul cărții și o rază de speranță. El ne îndeamnă să ne trezim la realitate și să începem să ne întrebăm cine sunt cu adevărat cei care dirijează situația globală și ce fel de lume ne-au pregătit.


Cei care au citit lucrările anterioare ale lui David Icke știu că el nu este un conspiraționist fără fundament, ci un cercetător minuțios care prezintă argumente solide și documentate. Declanșatorul se bazează pe aceleași principii solide de cercetare și prezintă dovezi care nu pot fi ignorate.


Aceasta este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să înțeleagă adevărul din spatele atacurilor de la 11 septembrie și să se informeze despre evoluția lumii în care trăim. Este o carte care prezintă argumente incontestabile, bine documentate - o carte care nu poate fi ignorată. Cine conduce cu adevărat lumea? Ce putem face pentru a ne proteja drepturile și libertățile fundamentale? Află totul din cartea-fenomen Declanșatorul: Momentul zero când libertatea a devenit iluzie!

Editura: Daksha

Nr. Pagini: 1536

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!